Päivitetty 17.3.2022

Tiedotteita

22.4.2022 LAIVURITUTKINNOT

Laivuritutkinnot järjestetään Turun Iltalukiolla perjantaina 22.4.2022. Saaristo-, rannikkomerenkulkuopissa klo 18-22 ja tähtitieteellisessä merenkulkuopissa klo 14-22.

Tutkintoon osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista, jotta Suomen Navigaatioliitosta Helsingistä voidaan tilata tarpeellinen määrä tutkintotehtäviä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 31.3.2022. Ilmoittautua voi nettilomakkeella.

Tutkinnosta kertova dokumentti on ladattavissa tällä linkillä (tulostettava).

Huom ! Tutkintojen suoritusjärjestys on saaristo, rannikko, tähtitieteellinen (avomeri).

Alustavat tulokset saadaan toimistoon keskiviikkona 27.4. Turun Navigaatioseuran järjestämän seuraavan laivuritutkinnon ajankohta ilmoitetaan kun se varmistuu.

JOULUKUUN 2021 TUTKINNON DIPLOMIT JA TODISTUKSET

Diplomit ovat saapuneet seuran toimistolle ja ovat noudettavissa keskiviikkoisin klo 17-19 välillä (tai sopimuksen mukaan). Diplomienjakotilaisuus pyritään järjestämään touko-kesäkuussa.

Todistukset tulevat Helsingistä Navigaatioliitosta maaliskuun puoliväliin mennessä postiennakkolähetyksenä kotiosoitteeseen. Postista tulee saapumisilmoitus antamaasi matkapuhelinnumeroon.

Menneitä tapahtumia